Pesca?
Mijn naam is Riemke Visser. Vanaf november 2000 ben ik trotse eigenaresse van Pesca Office Management en voer ik met veel plezier en met passie werkzaamheden voor mijn opdrachtgevers uit. Voor de naam Pesca heb ik gekozen omdat deze in een aantal talen Visser betekent, mijn achternaam dus.

Probleemoplossend vermogen en besluitvaardig
Ik los graag (met u) uw problemen op. Ik zie vaak knelpunten van te voren, wacht niet af en neem meteen maatregelen. Daarbij durf ik zo nodig zelfstandig beslissingen te nemen: besluitvaardigheid is mijn tweede natuur.

Klantgerichtheid
Mijn doel is een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het werk van anderen. Ik ben dienstverlenend en klantgericht ingesteld, doe graag wat voor een ander en kan mensen vriendelijk te woord staan. Mijn geduld betekent ook het luisteren naar wat de ander nodig heeft. Daar maak ik dan duidelijke afspraken over. Zo zijn de verwachtingen over en weer helder.

Integriteit
In mijn werk krijg ik veel te maken met vertrouwelijke informatie. Niet alleen over het reilen en zeilen van de onderneming, maar ook bijvoorbeeld zeer concurrentiegevoelige informatie of informatie over ingrijpende plannen die nog geheim moeten blijven. Het spreekt vanzelf dat ik deze informatie voor mezelf moet houden. De positie van mijn opdrachtgever is in hoge mate afhankelijk van mijn integriteit.

Improviseren/flexibel zijn
Als alles anders loopt dan verwacht, dan komt mijn improvisatietalent goed van pas. Ik ben super flexibel: afspraken die uitlopen, problemen met de verhuizing, vergaderingen die verzet moeten worden: ik pak de zaken op, zet alle zeilen bij en zorg dat alles weer op zijn pootjes terecht komt.

Accuraat zijn
Als spil in het web zal het me niet gebeuren dat mijn opdrachtgever niet op een afspraak verschijnt. Of dat de afspraken in het directieoverleg verkeerd worden genoteerd. ACCURATESSE wordt bij mij met hoofdletters geschreven.

Snel kunnen schakelen
Ja, ik ben stressbestendig en alert. Met verschillende opdrachtgevers heb ik vaak veel zaken tegelijkertijd op het bord liggen. Ik schakel moeiteloos over van de ene opdracht naar de andere.

Kritisch zijn
Heel vaak ben ik de schakel tussen mijn opdrachtgever en de buitenwereld. Managers en directeuren zijn mateloos populair, binnen het bedrijf en daarbuiten. Ik scheid het kaf van het koren, alleen wat echt belangrijk is komt bij mijn opdrachtgever terecht. Daar komt mijn kritisch denkvermogen, samen met uw kennis van zaken en assertiviteit natuurlijk mooi tot zijn recht.

Overzicht projecten
Voor een actueel overzicht van mijn projecten verwijs ik u graag naar mijn LinkedIn profiel.